Profil

CLAMATEK blev stiftet i 2005 af Claus Tornvig Jensen, som er maskinfører og aut. kloakmester. Gennem årenes løb har Claus arbejdet for større virksomheder som bl.a. Ajos, MT-højgaard og Soilrem, hvor hans kendskab og viden til entreprenørbranchen skabte stor værdi for virksomhederne.

Kvalitet, rådgivning og professionel service

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med det endelige resultat, og vi tror på, at rådgivning og lydhørhed er den rette vej til et godt samarbejde for begge parter.
Til dagligt udfører vi mindre samt større entreprenør- og kloakopgaver for private og erhverv i Nordjylland, og vi er altid interesserede i en opgave ud over det sædvanlige. Vi har en bred vifte af samarbejdspartnere, og vi har dermed altid mulighed for at tilkalde hjælp til større projekter, som kræver flere hænder.
Vores arbejdsområder er alt fra jordarbejde, anlægsarbejde og kloakarbejde til entreprenør– og renoveringsprojekter.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål i forbindelse med et projekt, eller ønsker du at vide mere om vores virksomhed? Kontakt os ved at ringe på telefon 23 48 35 10, sende en mail til claus@clamatek.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.