Kloakarbejde i Nordjylland

Har du brug for et entreprenørfirma til kloakarbejde? CLAMATEK er en autoriseret kloakmestervirksomhed, som udfører de fleste typer kloakarbejde for private og erhverv i Nordjylland. Vi tilbyder bl.a. vores service i forbindelse med kloakreparationer, kloakrensning, kloakarbejde i nybyg, separatkloakering og ikke mindst yderligere rådgivning i forbindelse med dit projekt. Vi har et stort netværk, og vi kan dermed håndtere de fleste typer opgaver, selv hvis det bliver nødvendigt at tilkalde ekstra arbejdskraft.

Kloakservice af høj kvalitet

Vi har mange års erfaring indenfor branchen, og du kan derfor med ro i sjælen lade os stå for projektet. Vores autoriserede kloakmester vil, i samspil med dig, finde frem til den løsning, der skaber størst værdi. Vi sørger samtidig for, at alt arbejdet er udført korrekt og i overensstemmelse med den danske lovgivning.
Vi tilbyder også vores service i forbindelse med renovering og anlægsarbejde.

Få et uforpligtende tilbud på kloakarbejde

Er du interesseret i at høre nærmere omkring vores service, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på dit projekt? Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular. Du har også mulighed for at sende en mail til claus@clamatek.dk eller ringe direkte på telefon 23 48 35 10. Vi ser frem til at høre fra dig.